PREMIUMSHIELD ELITE-SH

hoogglans - extreem glad - kristal helder - automatisch zelf herstellend

PremiumShield® Elite SH gaat verder dan andere PPF films: het is letterlijk AUTOMATIC SELF HEALING. Lichte krassen trekken vanzelf weg zónder er iets aan te hoeven doen dan alleen maar kijken. Binnen enkele minuten is het oppervlak weer zo glad als voorheen!

PremiumShield® Elite SH combineert uitstekende elastische eigenschappen en optische helderheid met een hoge weerstand tegen inslag, stoten en wrijving. Tevens is het bestand tegen degradatie door UV-straling, tegen verkleuring en barsten. PremiumShield® Elite SH is perfect toe te passen op gladde oppervlakken zoals autolak en laat zich makkelijk vervormen op convexe en concave rondingen.

Door zijn superieure eigenschappen zoals extreem helder, bestand tegen chemische vloeistoffen gecombineerd en zijn stoot- en steenslagwering, heeft deze film levenslange garantie.

Eigenschappen

> 150 micron dik
> 435% elasticiteit
> ultra glad
> hoogglanzende toplaag
> kristalhelder
> vervormbaar tot 435% 
> automatisch zelfhelend 
> kras-, stoot- en steenslagbestendig
> vuilafstotend
> UV bestendig
> schilvert, breekt of scheurt niet
> chemicaliën bestendig
> levenslange garantie

De State-of-the-Art productietechniek zorgt voor bijzondere eigenschappen.
Door een nieuwe, gepatenteerde heldere toplaag te combineren met een beproefde alifatische polyurethaanhars is PremiumShield® Elite SH dé ideale beschermfolie voor elk oppervlak.

1

De beste in zijn soort: LEVENSLANGE GARANTIE

PremiumShield® dé marktleider op het gebied van lakbescherming voor uw voertuig. PremiumShield® is wereldwijd getest en de resultaten bewijzen keer op keer dat onze producten tot de helderste en sterkste lakbeschermingsfolies op de markt behoren. We zijn hier zo zeker van dat PremiumShield® Elite-SH een LEVENSLANGE GARANTIE heeft.

Meer dan slechts auto's

PremiumShield® heeft reeds de OEM-status bereikt en wordt af fabriek gemonteerd op voertuigen over de hele wereld.
Niet alleen auto’s profiteren van de optimale bescherming die PremiumShield® biedt. Elke dag worden wereldwijd jachten, jetski’s, sneeuwscooters, motoren en andere voertuigen voorzien van deze hoogwaardige onzichtbare beschermlaag.

Technische informatie

Type: > Polyurethaan (automatich zelfhelend)
Kleur en oppervlak: > Hoogglans kristalhelder
Dikte: > 150 micron (6 mil)
Elasticiteit: > 435% PSTC-131
Hechting bij verwijdering: (PSTC-10 3D/RT/SS) >18.7N/cm 
Beschadiging na scheuren/breuk: > 257 min/4:28 hr
Treksterkte: > 485N/25mm
Gravelometer (SAEJ4000): > Doorstaan
Klimaat/weer/UV tests Arizona 45 graden C/24mnd: >Doorstaan
Chemische weerstand/bestendigheid (IPA/water/diesel): > geen verandering
Levensduur: > Levenslang of 10 jaar*


*Met een levensduur van ’levenslang’ wordt de tijd bedoeld vanaf installatiedatum van Elite SH (PSH-3495) op een bepaald voertuig en zo lang als deze in het bezit is van dezelfde eigenaar. Anders is de levensduur 10 jaar.

Belangrijk tbv onderhoud

Let op: De aangebrachte folie moet ten minste 48 uur uitharden voordat hij kan worden gewassen of een soortgelijke behandeling kan ondergaan. Hierdoor kan de drukgevoelige lijmlaag volledig uitharden en het vocht volledig verdampen.

Nadat 48 uur zijn verstreken, volgt u de onderstaande eenvoudige onderhoudsinstructies:

Gebruik een schone microvezeldoek of zeem om de PremiumShield-folie alléén met synthetische was te behandelen. Natuurlijke was (bijv. Carnauba) nooit gebruiken!
Gebruik GEEN gekleurde soorten autowas. Alleen witte of heldere synthetische was.

Tussenreiniging
Was verontreinigingen (insecten, vogelpoep enz.) altijd meteen weg. Als u deze voor langere tijd op de folie laat zitten, kunnen er vlekken ontstaan, net zoals de aanwezige zuren op den duur de kostbare autolak zouden aanvreten.

Wassen/afspoelen
Was het voertuig als gewoonlijk. Bij gebruik van een hogedrukreiniger moet het mondstuk ten minste 1 m van de randen van de folie weg worden gehouden om afpellen te voorkomen. Richt het mondstuk nooit op de folieranden, de krachtige waterstraal kan de folie van de lak losspuiten.

Drogen
Gebruik voor het drogen van de folie een normale microvezeldoek of blaas het overtollige water weg met een nat/droog-stofzuiger.

Folieranden reinigen
Was en stof kunnen aan de folieranden blijven hangen. Gebruik voor het reinigen een gewoon wattenstaafje dat in 70% isopropylalcohol (IPA of wrijfalcohol) is gedoopt en veeg het WEG van de rand, NIET naar de rand toe.

Vermijd gebruik van:
Gebruik geen reinigingsmiddelen op basis van oplosmiddelen, insectenverwijderaars of ontvetters, schuurmiddelen of andere slijpende materialen. Polijstapparatuur mag worden gebruikt, maar op lage snelheid en met minimale kracht. Wij raden aan om voor gebruik op de motorkap of spatborden een proef op een klein deel van de bumper uit te voeren.


DISCLAIMER
Alle door PremiumShield en haar dealers gepubliceerde verklaringen, technische informatiebladen en aanbevelingen zijn gebaseerd op testresultaten waarvan wij op de betrouwbaarheid en de inacht-neming van de toleranties van de apparatuur zijn uitgegaan die voor de bepaling van deze specifieke waarden zijn gebruikt. Wij kunnen de precisie en volledigheid daarvan niet garanderen en kunnen in verband hiermee ook geen aansprakelijkheid accepteren. Wederverkoper en leverancier zijn niet aansprakelijk voor letsel, winstderving of beschadiging(en) als gevolg van het gebruik door, of de onbruikbaarheid van dit product voor de koper. Noch verkoper, noch producent, noch leverancier zijn bovendien aansprakelijk voor kosten die bij de verwerking of het bedrukken van het product ontstaan. Alvorens het product in gebruik wordt genomen, moet de gebruiker de geschiktheid ervan voor de beoogde toepassing zelf testen. De gebruiker is zelf verantwoordelijk voor alle mogelijke risico’s en aansprakelijkheden in welke vorm dan ook als gevolg van gebruik van het product. Andersluidende verklaringen of aanbevelingen zijn nietig, ofwel ongeldig, behalve als deze in de technische informatie zijn gepubliceerd of in een door een bevoegde verantwoordelijke van de verkooporganisatie, de leverancier of de fabrikant eigenhandig ondertekende overeenkomst staan vermeld.