Argumenten

Argument 1

PremiumShield® steenslag-werende film zorgt voor een glasheldere onzichtbare barrière tussen de autolak en de buitenwereld. Hierdoor blijft de autolak onder de film jarenlang in nieuwstaat, alsof de auto nét uit de showroom is gereden.

Argument 2

PremiumShield® duur? Wat is beter: een bumper, motorkap, spatbord of spiegels opnieuw moeten spuiten, met het risico op kleurverschil en hierdoor de originele fabriekslak kwijt zijn dus inruilwaarde naar beneden, of éénmalig PremiumShield® laten monteren en daarna jaren zorgeloos genieten van je voertuig?

Argument 3

PremiumShield® heeft net zo'n hoge glansgraad als autolak. Hierdoor is het nagenoeg onzichtbaar. Maar steenslag en krassen kunnen de autolak niet beschadigen. En daar gaat het om.
PremiumShield® is veerkrachtig en dempt elke aanslag op de autolak zoals opspattend gesteente en grind, takken en woestijnzand. .

Argument 4

Het voertuig blijft hoger in zijn (inruil)waarde omdat de lak nog steeds in showroomstaat is.

Argument 5

90% van de alledaagse beschadigingen aan autolakken worden voorkomen met PremiumShield®.

Argument 6

PremiumShield® voorkomt krassen in de autolak wanneer het voertuig door een wasstraat gaat.

Argument 7

Ok, u laat uw autolak repareren en overspuiten omdat u steenslag of lakbeschadiging had. Kosten: 2000 euro. U hebt nog geen 100m gereden en u hebt alweer steenslagbeschadiging omdat u achter een vrachtwagen reed...
Voor dezelfde kosten had u PremiumShield® kunnen laten installeren en reed u nu nog steeds zorgeloos, zonder enige lakbeschadiging rond!

Veel gestelde vragen

Heeft de folie een negatieve invloed op de autolak?

Nee! PremiumShield® beschermt uw auto tegen lakschade en houdt hem jaar in jaar uit in showroomconditie, terwijl de folie vrijwel onzichtbaar blijft.

Kan PremiumShield® films voorzien worden van een wax?

Ja, u kunt uw auto gewoon wassen en in de was zetten alsof er geen PremiumShield® op had gezeten. Gebruik alleen géén waxsoorten waar Carnuba in verwerkt is.

Zal de lak van een auto op den duur vervagen onder de zon?

Ja. dat doet elke lak. PremiumShield® folie is wel UV-stabiel en verkleurt niet, maar de UV-straling wordt doorgelaten. Dit is bewust zo gedaan, zodat de lak zowel ónder de folie als de onbeschermde lak dezelfde kleur behouden.

Kan PremiumShield® film weer verwijderd worden?

Ja. PremiumShield® heeft een gepatenteerde acryllijmlaag die ook jaren na aanbrengen veilig en zonder resten kan worden verwijderd zonder de lak aangetast te hebben.

Kan men PremiumShield® film zelf monteren?

Om een 100% onzichtbare, kristalheldere lakbescherming te verkrijgen, is een door ons erkende installateur nodig. Deze heeft een vaktraining bij ons gevolgd. Gebruik onze website met erkende dealers en montage-bedrijven om een professional bij u in de buurt te vinden.

Hoe verwijder je vlekken uit de folie?

Zie de onderhoudsrichtlijnen op deze pagina.

Onderhoud

Let op: De aangebrachte folie moet ten minste 48 uur rusten voordat hij kan worden gewassen of een soortgelijke behandeling kan ondergaan. Hierdoor kan de drukgevoelige lijmlaag volledig uitharden en het vocht onder de folie volledig verdampen. Nadat 48 uur zijn verstreken, volgt u de onderstaande eenvoudige onderhoudsinstructies.

Gebruik:
een schone microvezeldoek of zeem om uw PremiumShield-film alleen met synthetische was te behandelen. Natuurlijke was (bijv. Carnauba) niet gebruiken! Gebruik ook geen gekleurde soorten autowas. Alleen witte of heldere synthetische was.

Tussenreiniging
Was verontreinigingen (insecten, vogelpoep enz.) altijd meteen weg.  Als u deze voor langere tijd op de folie laat zitten, kunnen er vlekken ontstaan, net zoals de aanwezige zuren op den duur uw kostbare autolak zouden aanvreten.

Wassen/afspoelen 
Was uw voertuig als gewoonlijk. Bij gebruik van een hogedrukreiniger moet het mondstuk ten minste 1 m van de randen van de folie weg worden gehouden om afpellen te voorkomen. Richt het mondstuk dus nooit dicht op de folieranden; de krachtige waterstraal kan de film beschadigen.
Drogen
Gebruik voor het drogen van de folie een normale microvezeldoek of blaas het overtollige water weg met een nat/droog stofzuiger.
Folieranden reinigen
Was en stof kunnen aan de folieranden blijven hangen. Gebruik voor het reinigen een gewoon wattenstaafje dat in 70% isopropanolalcohol (IPA of wrijfalcohol) is gedoopt en veeg het WEG van de rand, NIET naar de rand toe.
Vermijd het gebruik van...
Gebruik geen reinigingsmiddelen op basis van oplosmiddelen, insectenverwijderaars of ontvetters, schuurmiddelen of andere slijpende materialen. Polijstapparatuur mag worden gebruikt, maar op lage snelheid en met minimale kracht. Wij raden aan om voor gebruik op de motorkap of spatborden een proef op een klein deel van de bumper uit te voeren.

100%
tevredenheid

Levenslange
garantie

's Werelds No.1
Protection Film

Official OEM
Automotive Supplier


DISCLAIMER
Alle door PremiumShield en haar dealers gepubliceerde verklaringen, technische informatiebladen en aanbevelingen zijn gebaseerd op testresultaten waarvan wij op de betrouwbaarheid en de inacht-neming van de toleranties van de apparatuur zijn uitgegaan die voor de bepaling van deze specifieke waarden zijn gebruikt. Wij kunnen de precisie en volledigheid daarvan niet garanderen en kunnen in verband hiermee ook geen aansprakelijkheid accepteren. Wederverkoper en leverancier zijn niet aansprakelijk voor letsel, winstderving of beschadiging(en) als gevolg van het gebruik door, of de onbruikbaarheid van dit product voor de koper. Noch verkoper, noch producent, noch leverancier zijn bovendien aansprakelijk voor kosten die bij de verwerking of het bedrukken van het product ontstaan. Alvorens het product in gebruik wordt genomen, moet de gebruiker de geschiktheid ervan voor de beoogde toepassing zelf testen. De gebruiker is zelf verantwoordelijk voor alle mogelijke risico’s en aansprakelijkheden in welke vorm dan ook als gevolg van gebruik van het product. Andersluidende verklaringen of aanbevelingen zijn nietig, ofwel ongeldig, behalve als deze in de technische informatie zijn gepubliceerd of in een door een bevoegde verantwoordelijke van de verkooporganisatie, de leverancier of de fabrikant eigenhandig ondertekende overeenkomst staan vermeld.