Waarom
PremiumShield?

In de high-end automotiveindustrie is het gebruik van transparante beschermfilms niet nieuw.
Maar waarom is juist PremiumShield de beste in zijn soort? Op deze pagina leest u het antwoord.

Lakbescherming: belangrijker dan ooit

De autolakken van tegenwoordig zijn complexer en gevoeliger voor schade dan ooit. Autolak is gevoeliger voor steenslag geworden vanwege de geavanceerde aerodynamica en carrosserievormen. Bovendien zijn moderne auto's vaak groter dan hun voorgangers; terwijl parkeerplaatsen daarentegen vaak kleiner zijn geworden. Milieu-invloeden, schade aan het wegdek en vuil tasten de lak van auto’s voortdurend aan.
Dankzij PremiumShield® Surface Protection Film behoudt het voertuig zijn prachtige showroomtoestand omdat het een vrijwel onzichtbare barrière vormt die steenslag tegengaat, beschermt tegen krasjes en insectenvlekken en daarmee uiteindelijk de kostbare investering beschermt omdat het helpt de verkoopwaarde van het voertuig te behouden. 

Snelheid, steenslag en stoten:
           de vijanden van elke investering

  Wie of wat is PremiumShield?

PremiumShield® is een Amerikaanse fabrikant die sinds jaar en dag Paint Protection Films (ook wel PPF genoemd) produceert.
Zij ontwikkelen glasheldere zelfhelende polyurethaanfilms voor de hi-end automotive en OEM industie. Door de State-of-the-Art productietechniek zijn de producten uniek te noemen.

Zo hebben deze films bijvoorbeeld een toplaag die uniek vuil- en krasbestendig is. Nóg bijzonderder is het feit dat lichte krassen vanzelf wegtrekken zónder er iets aan te moeten doen. Binnen enkele minuten is het oppervlak weer zo glad als voorheen!

  Hoe werkt het?

PremiumShield® film wordt vakkundig op de lakdelen aangebracht die kwetsbaar zijn voor beschadiging. De glasheldere film laat zich moeiteloos in de vorm van het oppervlak monteren.

De kleur en uitstraling van de lak blijft 100% intact; ook wanneer de film na verloop van tijd verwijderd zou moeten worden. 

PremiumShield: Marktleider en Hofleverancier

PremiumShield® is marktleider op het gebied van het beschermen van duurzame oppervlakken op voertuigen.
Testresultaten wereldwijd bewijzen keer op keer dat onze produkten tot de helderste, gladste en sterkste beschermings-folies op de markt behoren. Daarom wordt PremiumShield® ook al jaren met succes toegepast op vrachtauto’s, motoren, jetski’s, boten, enz.
Verschillende fabrikanten laten PremiumShield® zelfs standaard, vóór aflevering, reeds in de fabriek aanbrengen.

De kenmerken van de Beste in zijn soort: Elite SH = levenslange garantie

Veerkrachtig en elastisch

Flexibiliteit: 435%

Extreem helder en volledig glad

Hoogglanzend als autolak

Automatisch zelfhelend: krassen trekken vanzelf weg

Het topprodukt uit de PremiumShield® serie is de Elite SH.
Door een gepatenteerde heldere toplaag te combineren met een beproefde alifatische polyurethaanhars, is dit produkt dé ideale beschermfolie voor elk duurzaam oppervlak.

PremiumShield® Elite SH combineert zijn uitstekende elasticiteit en unieke optische helderheid met een zeer hoge weerstand tegen chemische stoffen, vuil, steenslag, stoten en wrijving.

Tevens is het bestand tegen degradatie door UV-straling, tegen verkleuring en barsten. PremiumShield® Elite SH is perfect toe te passen op gladde oppervlakken zoals autolak en laat zich makkelijk vervormen op convexe en concave rondingen.
Door al zijn superieure eigenschappen is dit al jaren ’s werelds beste PPF film in zijn soort. We zijn hier zo zeker van dat er op de PremiumShield® Elite SH een LEVENSLANGE GARANTIE afgegeven kan worden*.

*Lees hiervoor de technische informatie en datasheet voor de condities.

Meerdere soorten en uitvoeringen

PremiumShield heeft een variatie aan beschermende films met specifieke toepassingen. 

Beschermfilm matte
voor matte autolakken

Beschermfilm getint voor koplampen

Beschermfilm zwart voor daken

Beschermfilm glans
ELITE-SH

Distributeur voor Benelux:

Sign o' the Times BV

De Donge 7
5684 PX Best Nederland

Meer over ons

Bedrijfsprofiel

Onze services